Aktuellt

- låt dig inspireras av Medelhavet

IMG_8229
IMG_8216
IMG_8212
IMG_3844
IMG_1675
IMG_5407
IMG_8213
Information om Corona till våra kunder


Med anledning av den påverkan som det nya coronaviruset (Covid-19) har på hela samhället, befinner vi oss just nu i en ny situation. För att våra öppna platser skall fortsätta att vara säkra och trygga är det viktigt att vi hjälps åt.


Här på Livex håller vi öppet som vi planerat men vi är extra noggranna med rengöring och städning av ytor som många rör vid. Det är också viktigt att du som besöker oss håller avstånd till andra besökare. Vi kan också komma att behöva be dig att vänta utanför butiken, om det är för många i butiken samtidigt.


Vi fortsätter ständigt att följa utvecklingen av situationen nära och agerar enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer.  I dagsläget finns ingen rekommendation om att hålla butiker stängda, därför har vi öppet som planerat. 


Vi går nu in i hösten och fortsätter att fylla på butik och växthus med goda delikatesser, härlig inspiration och massor av krukor, Marockansk keramik, växter och annat smått och gott! 
Vi hoppas du ska trivas hos oss! 


Varmt välkommen!

Agneta & Kent


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Jag ger härmed samtycke till att per e-post ta emot nyhetsbrev, information om erbjudanden och events från Livex.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till vårt nyhetsbrev, i slutet av varje nyhetsbrev. Vid ett återkallande kommer vi att radera din e-postadress ur vår sändlista. 

Kontakt

info@livex.se

0705-89 65 94

Följ oss


© 2020 Livex