Butik

- låt dig inspireras av Medelhavet

I butiken har vi stort sortiment med vacker keramik från Marocko och Italien och andra handplockade ting som ljusstakar, tyger, kuddar etc.

Våra citronträd bär frukt långt in på hösten. Vi har även fikon-, oliv- och limeträd. Köp dina favoriter och skapa dig en egen Medelhavsoas hemma.

Vi säljer flera Italienska ekologiska delikatesser såsom oliver, olivolja, fikomarmelad, kapris samt parmesanost med fantastiska smaker.

Hos oss hittar du även olika sorters teracottakrukor, trädgårdskonst och blommor eftersäsong.


Butik


Välkommen till oss på landet där du i lugn miljö hittar du presenter till nära och kära. Du kan välja mellan växter, keramik, krukor, delikatesser och andra ting med inspiration från Medelhavet.

Vi har noga och omsorgsfullt valt ut våra växter och andra ting och strävar alltid att hitta det som är unikt och inte finns överallt. Vi beställer växter med bra kvallite och har hemma efter säsong. 


I butiken kan man köpa både våra medelhavsväxter men även kryddor och örter, allt efter säsong. Vi har även ett stort utbud av keramik, krukor och inredning från Medelhavsområdet. Låt dig inspireras till att bygga din egen oas!


Våra oljor, oliver och marmelader är prisbelönade och man får gärna provsmaka!


Under sommaren har vi även ett brett utbud av kryddor och örter som passar till trädgården såväl som till  matlagningen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Jag ger härmed samtycke till att per e-post ta emot nyhetsbrev, information om erbjudanden och events från Livex.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till vårt nyhetsbrev, i slutet av varje nyhetsbrev. Vid ett återkallande kommer vi att radera din e-postadress ur vår sändlista. 

Kontakt

info@livex.se

0705-89 65 94

Följ oss


© 2020 Livex