Butik

I butiken har vi stort sortiment med vacker keramik från Marocko och Italien och andra handplockade ting som ljusstakar, tyger, kuddar etc.

Våra citronträd bär frukt långt in på hösten. Vi har även fikon-, oliv- och limeträd. Köp dina favoriter och skapa dig en egen Medelhavsoas hemma.

Vi säljer flera Italienska ekologiska delikatesser såsom oliver, olivolja, fikomarmelad, kapris samt parmesanost med fantastiska smaker.

Hos oss hittar du även olika sorters teracottakrukor, trädgårdskonst och blommor eftersäsong.


Butik


Som kund är du fortsatt varmt välkommen till vår lilla butik och växthus mitt på Söderslätt. Här har vi fyllt på med delikatesser, som prisbelönta olivoljor, oliver, soltorkade tomater, marmelader, parmesanost, pasta och annat gott. 


I vår mysiga butik kan du njuta i lugn och ro i härlig miljö och du kan hitta presenter till nära och kära. Här kan du välja bland våra medelhavsväxter, kryddor och örter, allt efter säsong med bra kvalité. Här finns även ett stort utbud av Marockans keramik, terrakottakrukor och inredning med inspiration från Medelhavet. Allt är noga och omsorgsfullt utvalt och strävar alltid att hitta det som är unikt och inte finns överallt. 


Vi gör vårt yttersta för att du ska trivas och känna dig trygg när du besöker oss, därför har vi satt fram handsprit och begränsar antalet besökare i butiken samtidigt. Men här är gott om plats både i växthus och utanför.


Under sommaren har vi även ett brett utbud av kryddor och örter som passar till trädgården såväl som till  matlagningen.